Beheerder Brandmeldinstallatie

In de eendaagse cursus wordt de basiskennis behandeld die is vereist om de brandmeldinstallatie (BMI) en de ontruimingsalarminstallatie (OAI) te kunnen beheren volgens de huidige wet- en regelgeving.

In situaties waar een brandmeldinstallatie (BMI) wordt vereist, is ook een ontruimingsalarm noodzakelijk. De brandmeldcentrale moet de ontruimingsalarminstallatie (OAI) aansturen.

Branddetectiebedrijven zijn op grond van onder andere NEN 2654-1 en NEN 2654-2 verplicht instructies te geven over het beheer, de controle en het onderhoud van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Hierbij gaat het altijd om merk gebonden instructie, zoals bediening van de brandmeldcentrale. De wet- en regelgeving komt daarbij nauwelijks aan de orde.

Deze eendaagsecursus Beheerder Brandmeldinstallatie kunnen we op uw locatie verzorgen maar ook op onze locatie in Oldenzaal. Voor dien krijgt u het boek toegestuurd zodat u zich optimaal kunt voorbereiden. Aan het einde van de dag wordt deze cursus met een examen en nabespreking daarvan afgesloten.

Deze opleiding is geschikt voor alle personen, ongeacht opleidingsniveau.

Prijs:€350,00

Video

Beheerder Brandmeldinstallatie

  • 'Prettige sfeer, goede cursusinhoud en ervaren docenten' (Flexmen Group bv)

  • 'Een erg leerzame herhalingscursus met een grote toegevoegde waarde' (Avonturijn)

  • 'Wel bevlogen heerlijk afwisselend maar vooral vernieuwend en daardoor heel leerzaam' (Gemeente Hellendoorn)

  • 'Inspirerend, betrouwbaar en praktijkgericht' (Livio Academie)