Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

1 DAAGSE BHV BASIS CURSUS MET E-LEARNING

BHV Basis incl. E-learning
350,92 incl. BTW 290,-
Locatie
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Oldenzaal
17-09-2024

11 plekken
Oldenzaal
13-11-2024

9 plekken
Oldenzaal
10-12-2024

10 plekken

BHV Basis cursus met e-Learning

Een BHV cursus is verplicht voor ieder bedrijf. Tijdens de BHV Basis cursus met e-Learning leer je eerste hulp te verlenen in levensbedreigende situaties, reanimeren, een AED te bedienen, ontruimen en brand te bestrijden. Na deze BHV Basis cursus met e-Learning weet je hoe je moet handelen en ben je aanspreekpunt voor de hulpdiensten.

 

Voor wie is deze cursus geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen die als bedrijfshulpverlener aan de slag wil op zijn/ haar werk. De eerste keer doe je met deze cursus mee en vervolgens neem je jaarlijks deel aan de BHV Herhaling om je kennis paraat te houden.

Optionele extra’s

Tijdens het reserveringsproces kun je een aantal optionele extra’s kiezen. Als je werkgever hier waarde aan hecht kun je NIBHV certificering aanvragen bij deze cursus voor € 35,- excl. BTW. Je krijgt dan naast ons eigen digitale certificaat ook een digitaal NIBHV certificaat.

Je hoeft geen eten en drinken mee te brengen. Wij zorgen op beide dagen voor koffie, thee, en 2 lekker belegde broodjes plus een stukje fruit voor de lunch.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de cursus dien je een e-Learning te maken ter voorbereiding op het klassikale deel van de cursus. Je dient het certificaat van de e-Learning te kunnen tonen aan de instructeur als daarom gevraagd wordt. Dit mag op je telefoon. 

Inhoud

De BHV Basis cursus incl. e-Learning bestaat uit 2 onderdelen: de eerste helft van de dag behandelen we EHBO en de tweede helft Brand & Ontruiming.

Instructeur

De instructeurs die deze cursus geven komen zelf uit de praktijk. De EHBO instructrice heeft jarenlange ervaring opgedaan in het medische werkveld en de Brand & Ontruiming instructeur is een ex-brandweerman.

Locatie

De cursus vindt plaats bij ons op de Zutphenstraat 83 in Oldenzaal. Je kunt je melden aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst ga je naar de eerste verdieping en neem je de linker deur boven.

Certificering

Je krijgt na het met succes afronden van de cursus een pasje en digitaal Red Levens certificaat. Deze cursus voldoet compleet aan de richtlijnen van het NIBHV en je hebt dus de mogelijkheid om NIBHV certificering te ontvangen door succesvolle deelname aan deze cursus. Dit kan voor € 35,- excl. BTW en dit kan je kiezen tijdens het boeken van je plekje op deze cursus. Om je certificering geldig te houden dien je jaarlijks een BHV Herhaling cursus te volgen.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je op één van de bovenstaande data bij een Red Levens BHV Basis cursus met e-Learning verwelkomen. Tot dan!

Groepsplanning?
We bieden gunstige groepstarieven.
Cursus op locatie?
We komen graag naar je toe.
Wil je meer weten over deze opleiding? We beantwoorden je vragen graag.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!