Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

VEELGESTELDE VRAGEN (PARTICULIER)

Voor de cursus
Ja, dat kan. Je kan je boeking tot 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren als je toch niet meer kan of wil komen.
Het Oranje Kruis is een stichting met het predicaat koninklijk die kennis en kunde op het gebied van eerste hulp bij ongevallen verspreidt. Sommige instanties vereisen Oranje Kruis certificering bijvoorbeeld voor het werken met kinderen. Vraag bij je werkgever of dit ook voor jou geldt als je een EHBO cursus bij ons komt doen voor je werk. Als je Oranje Kruis (her)certificering nodig hebt dan kun je dit als een optioneel product toevoegen tijdens het boekingsproces.
Nee, je hoeft niets mee te brengen. Alles wat je nodig hebt verzorgen wij. Ook de lunch als je bij ons op de locatie komt deelnemen.
Tijdens de cursus
Onze groepen hebben minimaal 8 deelnemers en maximaal 14 deelnemers op herhalingsgroepen en 12 deelnemers op basisgroepen.
Onze instructeurs en instructrices zijn stuk voor stuk mensen met gedegen praktische ervaring met hun vak. Onze EHBO instructrices hebben veelal een verpleegkundige achtergrond en onze BHV instructeurs zijn veelal (ex) brandweermannen.
Na de cursus
Als je een volledige cursus bij ons gedaan hebt dan heb je recht op een digitaal Red Levens certificaat en een pasje dat je in je portemonnee kan steken. Mocht je één van deze nog niet ontvangen hebben neem dan aub contact met ons op via planning@redlevens.nl en dan zorgen we ervoor dat je deze alsnog ontvangt.
Als je gekozen hebt voor Oranje Kruis certificering dan vragen wij deze voor je aan zodra je de cursus met succes hebt gevolgd. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen omdat we afhankelijk zijn van de verwerkingstijd van het Oranje Kruis. Gemiddeld duurt het 2 tot 3 weken voordat je je Oranje Kruis digitale certificaat en digitale pasje binnen hebt.
Dit hangt af van de vervaldatum van je digitale Oranje Kruis pasje en van de datum waarop je deelneemt aan de cursus. Als je bijvoorbeeld in augustus deelneemt aan de (Kinder) EHBO Herhaling cursus en je pasje vervalt op 1 oktober dan nemen we je mee in de verlengronde van 1 oktober en ontvang je in de loop van deze maand je nieuwe digitale Oranje Kruis pas.
Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!