Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

VEELGESTELDE VRAGEN (ZAKELIJK)

Voor de cursus
Ja, dat kan. Bij annulering gelden de volgende kosten: tot 4 weken voor aanvang van de cursus: geen kosten, van 4 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus: 50% van de cursuskosten en korter dan 1 week voor aanvang van de cursus: 100% van de cursuskosten.
We ontvangen de gegevens van alle deelnemers graag uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursus zodat we alle voorbereidingen kunnen treffen. De gegevens die we van de deelnemers nodig hebben zijn: m/v, roepnaam, achternaam, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer.
Ja, dat kan. De (Kinder) EHBO cursussen van Red Levens cursussen voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis en onze BHV cursussen voldoen aan de richtlijnen van het NIBHV. Sommige instanties vereisen dat je medewerkers bij één van deze organisaties gecertificeerd zijn. Als dit zo is geef dit dan aan tijdens het boekingsproces zodat we dit tijdig voor je kunnen aanvragen.
Tijdens de cursus
Onze groepen hebben minimaal 8 deelnemers en maximaal 14 deelnemers op herhalingsgroepen en 12 deelnemers op basisgroepen.
Nee, ze hoeven niets mee te brengen. Alles wat ze nodig hebben verzorgen wij.
Na de cursus
Al onze cursisten ontvangen na goede deelname altijd een digitaal Red Levens certificaat. Deelnemers die tijdig opgegeven zijn ontvangen daarnaast ook een Red Levens pasje aan het einde van de cursus. Deze kunnen ze in hun portemonnee bij zich dragen om hun vaardigheden toonbaar te maken. Als dit bijgeboekt is ontvangen de deelnemers na hun goede deelname ook een digitaal Oranje Kruis of NIBHV certificaat. Deze worden per email toegestuurd binnen enkele weken na deelname (dit is afhankelijk van de verwerkingstijd van deze instanties).
Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!