Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

BHV HERHALING TBV KINDEREN CURSUS

Er zijn momenteel geen geplande lessen voor deze opleiding. Heb je interesse? Neem dan contact op via 0541-296882 of planning@redlevens.nl

BHV Herhaling tbv Kinderen cursus

Door deel te nemen aan de BHV Herhaling tbv Kinderen cursus blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Door veel te doen, fris je je kennis op over levensreddende handelingen, AED bediening, reanimatie, ontruiming en brandbestrijding. Je bent na deze BHV Herhaling tbv Kinderen cursus weer een betrouwbare bedrijfshulpverlener voor je collega’s en voor de kinderen op je werkplek.

 

Voor wie is deze cursus geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen die al eens de BHV Basis tbv Kinderen cursus heeft gedaan en jaarlijks een herhaling dient te volgen om de kennis paraat te houden.

Optionele extra’s

Tijdens het reserveringsproces kun je een aantal optionele extra’s kiezen. Als je in het bezit bent van NIBHV certificering die binnenkort komt te vervallen dan kun je ervoor kiezen om NIBHV hercertificering erbij te nemen ter waarde van € 20,- excl. BTW. Je ontvangt dan naast ons eigen digitale certificaat ook een nieuw digitaal NIBHV certificaat. Als je in het bezit bent van een Oranje Kruis Kinder EHBO pasje dat binnenkort komt te vervallen dan kun je ervoor kiezen om Oranje Kruis hercertificering erbij te nemen ter waarde van € 25,- excl. BTW. Je ontvangt dan naast ons eigen digitale BHV certificaat ook een nieuwe digitale Oranje Kruis pas.

Je hoeft geen eten en drinken mee te brengen. Wij zorgen voor koffie, thee, en 2 lekker belegde broodjes plus een stukje fruit voor de lunch.

Voorbereiding

Je hoeft geen voorbereidingen te treffen voor deze cursus. 

Inhoud

De BHV Herhaling tbv Kinderen cursus bestaat uit 2 onderdelen: EHBO en Brand & Ontruiming.

Instructeur

De instructeurs die deze cursus geven komen zelf uit de praktijk. De EHBO instructrice heeft jarenlange ervaring opgedaan in het medische werkveld en de Brand & Ontruiming instructeur is een ex-brandweerman.

Locatie

De cursus vindt plaats bij ons op de Zutphenstraat 83 in Oldenzaal. Je kunt je melden aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst ga je naar de eerste verdieping en neem je de linker deur boven.

Examen

Je hoeft niet weer examen te doen. Je goede deelname is volgende om gehercertificeerd te worden.

Certificering

Deze cursus voldoet compleet aan de richtlijnen van het NIBHV en je hebt dus de mogelijkheid om je NIBHV certificering te verlengen door deelname aan deze cursus. Dit kan voor € 20,- excl. BTW en dit kan je kiezen tijdens het boeken van je plekje op deze cursus. Om je certificering geldig te houden dien je jaarlijks deze herhalingscursus te volgen.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je op één van de bovenstaande data bij een Red Levens BHV Herhaling cursus verwelkomen. Tot dan!

Groepsplanning?
We bieden gunstige groepstarieven.
Cursus op locatie?
We komen graag naar je toe.
Wil je meer weten over deze opleiding? We beantwoorden je vragen graag.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!