Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

BHV BASIS TBV KINDEREN CURSUS

Er zijn momenteel geen geplande lessen voor deze opleiding. Heb je interesse? Neem dan contact op via 0541-296882 of planning@redlevens.nl

BHV Basis tbv Kinderen cursus

Elk bedrijf is verplicht om één of meerdere BHV’ers op de werkvloer te hebben te allen tijde. Tijdens de BHV Basis tbv Kinderen cursus leer je eerste hulp te verlenen aan volwassenen én kinderen in levensbedreigende situaties, reanimeren, een AED te bedienen, ontruimen en brand te bestrijden. Na deze BHV Basis tbv Kinderen cursus weet je hoe je moet handelen en ben je aanspreekpunt voor de hulpdiensten.

 

Voor wie is deze cursus geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen die als bedrijfshulpverlener aan de slag wil op een werkplek waar kinderen zijn zoals kinderdagverblijven en basisscholen. De eerste keer doe je met deze cursus mee en vervolgens neem je jaarlijks deel aan de BHV Herhaling tbv Kinderen om je kennis paraat te houden.

Optionele extra’s

Tijdens het reserveringsproces kun je een aantal optionele extra’s kiezen. Als je werkgever hier waarde aan hecht kun je NIBHV certificering aanvragen bij deze cursus voor € 35,- excl. BTW. Je krijgt dan naast ons eigen digitale certificaat ook een digitaal NIBHV certificaat. Het is ook mogelijk om Kinder EHBO certificering van het Oranje Kruis aan te vragen voor je deelname aan het Kinder EHBO deel van deze BHV cursus. De kosten hiervan zijn € 25,- excl. BTW.

Je hoeft geen eten en drinken mee te brengen. Wij zorgen voor koffie, thee, en 2 lekker belegde broodjes plus een stukje fruit voor de lunch.

Voorbereiding

Je hoeft geen voorbereidingen te treffen voor deze cursus. 

Inhoud

De BHV Basis cursus bestaat uit 2 onderdelen: dag 1 behandelt volwassenen- en Kinder EHBO en dag 2 Brand & Ontruiming.

Instructeur

De instructeurs die deze cursus geven komen zelf uit de praktijk. De EHBO instructrice heeft jarenlange ervaring opgedaan in het medische werkveld en de Brand & Ontruiming instructeur is een ex-brandweerman.

Locatie

De cursus vindt plaats bij ons op de Zutphenstraat 83 in Oldenzaal. Je kunt je melden aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst ga je naar de eerste verdieping en neem je de linker deur boven.

Examen

Als u NIBHV certificering erbij genomen heeft dan sluiten we beide dagen af met een meerkeuze examen. Wanneer u slaagt ontvangt u het NIBHV erkende certificaat Bedrijfshulpverlener. Heeft u een geldig EHBO-diploma? Dan kunt u mogelijk vrijstelling krijgen voor de onderdelen betreffende eerste hulpverlening. Vraag ons hiernaar.

Certificering

Deze cursus voldoet compleet aan de richtlijnen van het NIBHV en je hebt dus de mogelijkheid om NIBHV certificering te ontvangen door succesvolle deelname aan deze cursus. Dit kan voor € 35,- excl. BTW en dit kan je kiezen tijdens het boeken van je plekje op deze cursus. Om je certificering geldig te houden dien je jaarlijks de BHV Herhaling tbv Kinderen cursus te volgen.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je op één van de bovenstaande data bij een Red Levens BHV BASIS TBV KINDEREN CURSUS verwelkomen. Tot dan!

Groepsplanning?
We bieden gunstige groepstarieven.
Cursus op locatie?
We komen graag naar je toe.
Wil je meer weten over deze opleiding? We beantwoorden je vragen graag.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!