Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

Welke opties zijn er?

We bieden 2 Kinder EHBO cursussen (EHAK): de Basis en de Herhaling. Iedereen start logischerwijs met de Basis. Na het met succes afronden van deze cursus ontvang je van ons (en optioneel ook van het Oranje Kruis) een digitaal certificaat. Dit certificaat is 2 jaar geldig. Om hem geldig te houden dien je elk jaar een Herhaling cursus te volgen. Zo hou je je kennis vers en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Waarom zou je een Kinder EHBO cursus volgen?

Onze Kinder EHBO cursussen geven je de rust en zekerheid dat je weet hoe te handelen als er wat met (je eigen) kinderen gebeurd. Je hebt handvatten en kan echt een verschil maken. Een levensreddend verschil soms zelfs. Na het volgen van deze cursus hoef je jezelf niet meer af te vragen: wat kan ik doen wanneer een kind eerste hulp nodig heeft? Je weet het antwoord en zult door de opgedane kennis de rust en het vertrouwen in jezelf hebben om deze ook toe te passen in nood situaties.

Voor wie zijn onze Kinder EHBO cursussen?

Deze cursussen zijn waardevol voor een heel brede doelgroep: aanstaande/ jonge ouders, opa’s en oma’s, gastouders, kinderdagverblijven, BSO’s, etc. Iedereen die met kinderen te maken heeft doet er goed aan te leren hoe ze dienen te handelen in noodgevallen.

Wie staat er voor de klas?

Wij geven deze cursussen met zeer gedreven, leuke en enthousiaste instructeurs die zelf veel praktijkervaring hebben opgedaan bijvoorbeeld als verpleegkundigen op de SEH (spoedeisende eerste hulp).

Wat komt er allemaal aan bod?

Een veilige (thuis) omgeving Stabiele zijligging
Rautek greep Een ziek kind herkennen
Brandwonden Bloedneuzen
Botbreuken Verstuikingen
Kneuzingen Verdrinking
Shock RS virus
Uitdroging Hersen/ wervel letsel
Verslikking Reanimatie & AED gebruik
Wespensteken/ teken Tand door de lip
Voorwerpen in neus/ oren Verbanden aanleggen
Pleisters knippen Koortsstuipen
Onderkoeling Oververhitting
Benauwdheid Allergieën (etc.)

Hoe kun je je vaardigheden toonbaar maken?

Na afloop van de cursus ontvang je altijd een digitaal Red Levens certificaat en pasje voor in je portemonnee. Optioneel kun je ervoor kiezen om Oranje Kruis (her)certificering erbij te nemen. Dit is in sommige gevallen zelfs een noodzaak als je met kinderen werkt. Vraag dit, indien van toepassing, aan je werkgever.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je binnenkort bij een Red Levens Kinder EHBO Basis of Kinder EHBO Herhaling cursus verwelkomen. Tot dan!

 

Deel deze pagina via
Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!