Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

2 DAAGSE BHV BASIS CURSUS

BHV Basis
350,93 incl. BTW 290,-
Locatie
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Almelo
In overleg
In overleg
In overleg
Oldenzaal
03-10-2024
15-10-2024


12 plekken
Oldenzaal
12-12-2024
19-12-2024


12 plekken

BHV Basis cursus

Een BHV cursus is verplicht voor ieder bedrijf. Tijdens de BHV Basis cursus leer je eerste hulp te verlenen in levensbedreigende situaties, reanimeren, een AED te bedienen, ontruimen en brand te bestrijden. Na deze BHV Basis cursus weet je hoe je moet handelen en ben je aanspreekpunt voor de hulpdiensten.

 

Voor wie is deze cursus geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen die als bedrijfshulpverlener aan de slag wil op zijn/ haar werk. De eerste keer doe je met deze cursus mee en vervolgens neem je jaarlijks deel aan de BHV Herhaling om je kennis paraat te houden.

Optionele extra’s

Tijdens het reserveringsproces kun je een aantal optionele extra’s kiezen. Als je werkgever hier waarde aan hecht kun je NIBHV certificering aanvragen bij deze cursus voor € 35,- excl. BTW. Je krijgt dan naast ons eigen digitale certificaat ook een digitaal NIBHV certificaat.

Je hoeft geen eten en drinken mee te brengen. Wij zorgen voor koffie, thee, en 2 lekker belegde broodjes plus een stukje fruit voor de lunch.

Voorbereiding

Je hoeft geen voorbereidingen te treffen voor deze cursus. 

Inhoud

De BHV Basis cursus bestaat uit 2 onderdelen: dag 1 behandelt EHBO en dag 2 Brand & Ontruiming.

Instructeur

De instructeurs die deze cursus geven komen zelf uit de praktijk. De EHBO instructrice heeft jarenlange ervaring opgedaan in het medische werkveld en de Brand & Ontruiming instructeur is een ex-brandweerman.

Locatie

De cursus vindt plaats bij ons op de Zutphenstraat 83 in Oldenzaal. Je kunt je melden aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst ga je naar de eerste verdieping en neem je de linker deur boven.

Examen

Als je NIBHV certificering erbij genomen hebt dan sluiten we beide dagen af met een meerkeuze examen. Wanneer je slaagt ontvang je het NIBHV erkende certificaat Bedrijfshulpverlener. Heb je al een EHBO-diploma? Dan kun je mogelijk vrijstelling krijgen voor de onderdelen betreffende eerste hulpverlening. Vraag ons hiernaar.

Certificering

Deze cursus voldoet compleet aan de richtlijnen van het NIBHV en je hebt dus de mogelijkheid om NIBHV certificering te ontvangen door succesvolle deelname aan deze cursus. Dit kan voor € 35,- excl. BTW en dit kan je kiezen tijdens het boeken van je plekje op deze cursus. Om je certificering geldig te houden dien je jaarlijks een BHV Herhaling cursus te volgen.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je op één van de bovenstaande data bij een Red Levens BHV Basis cursus verwelkomen. Tot dan!

Groepsplanning?
We bieden gunstige groepstarieven.
Cursus op locatie?
We komen graag naar je toe.
Wil je meer weten over deze opleiding? We beantwoorden je vragen graag.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!