Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

Welke opties zijn er?

We bieden 2 Reanimatie & AED cursussen: de Basis en de Herhaling. Iedereen start logischerwijs met de Basis. Na het met succes afronden van deze cursus ontvang je van ons een digitaal certificaat. Om hem geldig te houden dien je elk jaar een Herhaling cursus te volgen. Zo hou je je kennis vers en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Waarom zou je een Reanimatie & AED cursus volgen?

Onze Reanimatie & AED cursussen geven je de rust en zekerheid dat je weet hoe te handelen als er wat met mensen (familie, vrienden, collega’s of vreemden) in je nabije omgeving gebeurd. Je hebt handvatten en kan echt een verschil maken. Een levensreddend verschil soms zelfs. Na het volgen van deze cursus hoef je jezelf niet meer af te vragen: wat kan ik doen wanneer iemand eerste hulp nodig heeft? Je weet het antwoord en zult door de opgedane kennis de rust en het vertrouwen in jezelf hebben om deze ook toe te passen in nood situaties.

Voor wie zijn onze Reanimatie & AED cursussen?

Eigenlijk doet iedereen er goed aan om te leren hoe te handelen in noodgevallen. Weten wat je kunt doen als je geliefden iets overkomt geeft een fijn en rustig gevoel.

Wie staat er voor de klas?

Wij geven deze cursussen met zeer gedreven, leuke en enthousiaste instructeurs die zelf veel praktijkervaring hebben opgedaan bijvoorbeeld als verpleegkundigen op de SEH (spoedeisende eerste hulp).

Wat komt er allemaal aan bod?

Reanimeren (compressies & beademen) en AED gebruik.

Hoe kun je je vaardigheden toonbaar maken?

Na afloop van de cursus ontvang je altijd een digitaal Red Levens certificaat en pasje voor in je portemonnee.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je binnenkort bij een Red Levens Reanimatie & AED Basis of Herhaling cursus verwelkomen. Tot dan!

 

Deel deze pagina via
Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!