Instructeurs uit de praktijk
Oranje Kruis gecertificeerd
NIBHV gecertificeerd
Voor particulieren & bedrijven
Sinds 2008
Daden, geen woorden!

KINDER EHBO HERHALING CURSUS

Kinder EHBO Herhaling
90,75 incl. BTW 75,-
Locatie
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Oldenzaal
30-07-2024

14 plekken
Oldenzaal
05-09-2024

10 plekken
Oldenzaal
08-10-2024

13 plekken
Oldenzaal
11-11-2024

13 plekken
Oldenzaal
12-12-2024

14 plekken

Kinder EHBO Herhaling cursus

Ouders, kinderdagverblijven en gastouders doen er goed aan om regelmatig de Kinder EHBO Herhaling cursus te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste EHBO technieken en ontwikkelingen.

 

Voor wie is deze cursus geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen die al eens de Kinder EHBO Basis cursus heeft afgerond en jaarlijks een herhaling dient te volgen om de kennis paraat te houden.

Optionele extra’s

Tijdens het reserveringsproces kun je een aantal optionele extra’s kiezen. Als je in het bezit bent van een Oranje Kruis pasje dat binnenkort komt te vervallen dan kun je ervoor kiezen om Oranje Kruis hercertificering erbij te nemen ter waarde van € 25,- excl. BTW. Je ontvangt dan naast ons eigen digitale certificaat ook een nieuwe digitale Oranje Kruis pas.

Voorbereiding

Je hoeft geen voorbereidingen te treffen voor deze cursus. 

Inhoud

Tijdens de Kinder EHBO Herhaling cursus geven we aandacht aan reanimeren, verslikking en de meest voorkomende ongevallen bij kinderen. Geen herhaling is hetzelfde, dus je leert steeds weer nieuwe EHBO technieken en tips. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen over onderwerpen die je zelf belangrijk of interessant vindt.

Instructeur

De instructrice die de Kinder EHBO Herhaling cursus geeft heeft jarenlange ervaring opgedaan in het medische werkveld en kan in geuren en kleuren vertellen over haar vele ervaringen.

Locatie

De cursus vindt plaats bij ons op de Zutphenstraat 83 in Oldenzaal. Je kunt je melden aan de voorzijde van het pand. Bij binnenkomst ga je naar de eerste verdieping en neem je de linker deur boven.

Examen

Je hoeft geen examen te doen. Je goede deelname is volgende om gehercertificeerd te worden.

Certificering

Deze cursus voldoet compleet aan de richtlijnen van het Oranje Kruis en je hebt dus de mogelijkheid om je Oranje Kruis certificering te verlengen door deelname aan deze cursus. Dit kan voor € 25,- excl. BTW en dit kan je kiezen tijdens het boeken van je plekje op deze cursus. Om je Kinder EHBO (EHAK) certificering geldig te houden dien je jaarlijks deze herhalingscursus te volgen.

Zorgverzekering

De kosten van de Kinder EHBO Herhaling cursus zijn vaak geheel of gedeeltelijk te declareren via je zorgverzekering. Vraag ernaar bij je verzekeraar.

Tot snel?

Hopelijk mogen we je op één van de bovenstaande data bij een Red Levens Kinder EHBO Herhaling cursus verwelkomen. Tot dan!

Groepsplanning?
We bieden gunstige groepstarieven.
Cursus op locatie?
We komen graag naar je toe.
Wil je meer weten over deze cursus? We beantwoorden je vragen graag.

  Deel deze pagina via
  Instructeurs uit de praktijk
  Oranje Kruis gecertificeerd
  NIBHV gecertificeerd
  Voor particulieren & bedrijven
  Sinds 2008
  Daden, geen woorden!